Dit heerlijk frisse avocado-limoentaartje heeft een krokant gebakken bodem van oreo-koekjes
én is in een handomdraai klaar!
Komop dus, waar wacht je nog op?
Wat heb je nodig?
250 gr oreo’s, 50 gr gesmolten boter of Solo Patisserie, 4 rijpe avocado’s, 2 limoenen (sap én zeste), 2 eetlepels agavesiroop, 4 eetlepels kokosmelk, snuifje zout
Hoe ga je te werk?
Verwarm de oven op 180 graden.
Verkruimel eerst de oreo’s in de blender en voeg dan de gesmolten boter toe.
Kieper de beboterde kruimels op de bodem van je springvorm (23 cm) en druk goed aan. (bakpapiertje onderleggen is altijd handig)
Bak de bodem voor een tiental minuutjes en laat afkoelen.
Doe de avocado’s (zonder schil en pit natuurlijk) met het limoensap, de zeste, de kokosmelk, het snuifje zout en de agavesiroop in de blender.
Alles goed smeuïg blenden en dan over je bodem gieten.
Paar uurtjes de koeling in voordat je gaat afwerken.
Ik gebruikte daarvoor granaatappel, kokosschilfers, pecannoten en blauwe bessen.
Smullen maar!