Héérlijke combo op het Roeckiesworld-menu vandaag!
Jullie weten het al langer, ten huize Roeckie zijn ze zot van gebakken gnocchi.
Dat las je al hier en hier bijvoorbeeld.
In combinatie met deze tomaat-mozzarella en groene pesto levert dit een verrassend fris én super lekker gerechtje op!
En… EASY to make, ah ja, want daar sta ik voor. 😉
Ook helemaal niet veel ingrediënten voor nodig trouwens = I like!
Klaar?
Get cookin’!
Wat heb je nodig? (4p.)
500 gr. gnocchi, beetje olijfolie, 3 grote tomaten naar keuze, 3 bolletjes buffelmozzarella, handjevol gemengde sla, wat basilicumblaadjes, 4 eetlepels groene pesto, peper, zout
Hoe ga je te werk?
Snij de tomaten in schijfjes.
Haal de mozzarella uit de verpakking en laat deze even uitlekken.
Snij in dikke plakjes.
Mix de sla met de basilicumblaadjes en leg deze op de bodem van een grote serveerschaal.
Rondom rond leg je afwisselend een schijfje tomaat en een stukje mozzarella.
Sprenkel er wat olijfolie over en kruid goed met peper en zout.
Doe de gnocchi in een grote hapjespan en bak deze mooi bruin aan in wat olijfolie.
En nee, ik kook de gnocchi dus nog steeds niet. 😉
Wanneer de gnocchi mooi gebakken zijn, schep je er de groene pesto door en je laat alles even doorwarmen.
Kieper de gnocchi dan bovenop je sla-basilicum mix, mooi tussen je cirkel van tomaat-mozzarella en serveer!
Zààààlig lekker.
Smakelijk!