De Looye honingtomaten van Looye Kwekers zijn stevige tros-cherrytomaten met een honingzoete smaak.
Deze tomaten zijn écht premium en dat proef je.
Ikzelf ken Honingtomaten al een tijdje en kocht ze al vaak.
Dit snelle gerechtje met Looye honingtomaatjes vind je trouwens ook op deze blog.
1 oktober is World Veggie Day en voor deze gelegenheid ging ik opnieuw aan de slag met deze lekkere tomaatjes.
Deze tomaten-fetawafeltjes zijn lekker!!
Perfect voor op je brunch, als lunch of gewoon als snack tussendoor.
Wat heb je nodig?
250 gr zelfrijzende bloem, 100 gr gesmolten boter, 2 eitjes, 150 ml melk, 1 blokje feta (200 gr), peper en zout, paar Looye honingtomaatjes
Hoe ga je te werk?
Je mixt eerst de licht afgekoelde gesmolten boter met de eitjes.
Je verkruimelt de feta over je mengsel.
Spatel de bloem er door.
Voeg de melk toe, meng nog even en kruid met peper en zout.
Laat het deeg een kwartiertje rusten in de koeling.
Halveer ondertussen een paar honingtomaatjes.
Vet je wafelijzer lichtjes in en laat het goed heet worden.
Doe twee flinke scheppen deeg op je wafelijzer.
Duw er telkens een stuk of drie gehalveerde Looye honingtomaatjes in en dan…
bakken maar!
Serveer met een fris slaatje en wat tzatsiki.
Blogpost in smakelijke samenwerking met Looye Kwekers en Osérieux.