Deze heerlijk lichte frambozenpannenkoekjes met verse kaas zijn zalig lekker! Believe me.

Perfect voor je aankomende paasbrunch of gewoon, lekker elke ochtend van het jaar eigenlijk.

De Campina verse kaas is een grote favoriet hier thuis en zorgt voor een sterke start van de dag.

Zin gekregen?

Bakken maar dan!

Wat heb je nodig? (ongeveer 8 pannenkoekjes)

4 opgehoopte eetlepels zelfrijzende bloem. 2 eetlepels havermout, 2 eitjes, 2 zakjes vanillesuiker, 250 gr magere verse kaas, sap van een halve citroen, 2 eetlepels zonnebloemolie, handjevol frambozen, frambozenconfituur voor er bij, klontjes boter

Hoe ga je te werk?

Zo makkelijk!

Doe alle ingrediënten (behalve de frambozen) samen in de blender en… mixen maar!

Plet dan met een vork zachtjes de frambozen en spatel ze door het beslag.

Verhit een klontje boter in een koekenpan en giet het beslag in de pan.

Bak de pannenkoekjes mooi bruin aan twee kanten en serveer onmiddellijk met nog wat verse kaas, verse frambozen en frambozenconfituur.

Smakelijk!

Blogpost in fijne samenwerking met Campina.