Dit zomerse gerecht is écht één van de grote favorieten hier thuis.

Sowieso is iedereen hier al fan van gebakken gnocchi, maar in combinatie met de pesto en de tomaat mozzarella is dit gewoon… onweerstaanbaar lekker.

En zo EASY!

Ah ja, wat had je nu gedacht?

Klaar?

Get cookin’!

Wat heb je nodig? (4 p.)

500 gr gnocchi, 4 eetlepels pesto (homemade of uit een potje), 3 grote tomaten, 3 bollen mozzarella, verse basilicum, olijfolie

Hoe ga je te werk?

Je bakt de gnocchi aan in wat olijfolie in een grote hapjespan.

Wanneer deze een mooi korstje krijgen, haal je ze van het vuur voeg je twee eetlepels pesto toe.

Je snijdt de tomaten en de mozzarella in plakjes en schikt deze op een grote schotel langs de rand. Steek een paar basilicumblaadjes ertussen. Kruid goed met peper en een beetje zout en besprenkel nog met wat goeie olijfolie.

Schep de gebakken gnocchi-pesto nu in het midden van je schotel en lepel de resterende pesto over de tomaat-mozzarella.

Klaar!

Zomers lekker! Smakelijk.