Jullie weten ondertussen al wel dat we hier thuis fan zijn van gnocchi… en van Mutti!
De tomaten van Mutti groeien onder de Italiaanse zon en worden binnen de 24 u. na de oogst al verwerkt.
Zo blijft de pure smaak behouden en dat proef je! Echt waar! Try it.
Deze heerlijk creamy version van de gnocchi was een échte topper hier thuis.
Eenvoudig receptje, maar zooo lekker! Waar wachten jullie dus nog op?
Get cookin’!
Wat heb je nodig? (4 personen)
800 gr gnocchi, 1 ui, 1 teentje look, 300 gr spinazie, 15-tal kerstomaatjes, 3 eetlepels rode pesto (Mutti), 425 ml tomatenpulp (1 blikje Mutti), 1 burrata (150 gr), 2 eetlepels parmezaan, peper en zout
Hoe ga je te werk?
Breng een pot met ruim water aan de kook en kook de gnocchi.
(ze komen bovendrijven wanneer ze gaar zijn, ongeveer na twee à drie minuutjes)
Giet ze nadien af en laat ze uitlekken.
In een grote hapjespan stoof je de gesnipperde ui aan samen met de geperste look in wat olijfolie.
Doe dan de pesto en de gehalveerde kerstomaatjes er bij.
Voeg dan het blikje tomatenpulp toe.
Voeg de spinazie toe en laat slinken.
Kruid goed met peper en zout en voeg de parmezaan toe.
Voeg dan nog de gnocchi toe aan de saus en meng voorzichtig terwijl je alles nog even doorwarmt.
Leg de burrata in het midden van je hapjespan en laat hem smelten in je saus terwijl je roert.
Serveer onmiddellijk met nog wat extra parmezaan.
Smakelijk!