Boerinneke – hier thuis tot nu toe vooral bekend van de lekkere choco (ik maakte er al deze overheerlijk French Toast Roll-ups mee), lanceerde onlangs maar liefst drie nieuwe producten waar ik er met één daarvan vandaag al aan de slag ging, namelijk de ‘Boerinneke All natural hazelnotenpasta‘.
Perfect om volledig guilt-free van te genieten met 99% hazelnoten zonder toevoeging van palmolie, vetten, of suikers. Niet zozeer om je boke ’s morgens te smeren, maar perfect om je yoghurt of granola wat extra-flavour te geven of om vb een smoothiebowl mee te maken.
En laat dàt nu net zijn wat ik vanmorgen deed.
Lekker man!
En soooo easy to make!
Klaar?
Wat heb je nodig?
150 ml melk, 2 bananen (in schijfjes een nachtje op voorhand in de vriezer steken, ik heb zo altijd een voorraadje liggen), 1 theelepel cacaopoeder, 1 theelepel Boerinneke all natural hazelnootpasta
Wat de topping betreft kan je volledig je ding doen.
Ik werkte deze smoothie bowl af met o.a. nog wat banaan, granaatappelpitjes, granola, chocolade-speculoosbolletjes en nog een theelepel hazelnootpasta
Hoe ga je te werk?
Haal je bananenschijfjes uit de vriezer.
Giet de melk eerst in de blender en voeg dan de banaan toe samen met het cacaopoeder.
Voeg nog een theelepel hazelnootpasta toe en… blenden maar!
Wanneer alles mooi smooth is, kieper je alles in een bowl en werk je af.
Eet onmiddellijk op. (kan geen probleem zijn ;-)).
Smakelijk!
Blogpost in smakelijke samenwerking met Boerinneke.