Cheesecake… what can I say?

Eén van mijn grote zoete zondes…

Je vindt hier op de blog dus al vele versies terug.

Het dessertje van vandaag is niet écht een cheesecake omdat deze vb. niet moet opstijven (geen gelatine gebruikt) en dus gewoon lekker ‘lobbig’ blijft.

Een heel erg eenvoudig receptje, maar TRUST ME: zààààlig lekker!

Ideaal voor de aankomende feestjes (om van Sinterklaasavond nog maar te zwijgen… ;-)).

Klaar?

Aan de slag dan maar!

Wat heb je nodig?

250 gr volle verse kaas, 250 ml room, 2 eetlepels poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker, handjevol kruidnoten, mandarijnpartjes uit blik + 1 lepeltje sap

Hoe ga je te werk?

Je klopt eerst de room op samen met de poedersuiker.

Dan voeg je de platte kaas en de vanillesuiker toe en je mengt alles tot een romig geheel samen met één eetlepel van het mandarijntjessap.

Verkruimel een paar kruidnootjes en leg ze op de bodem van je glaasjes.

Doe daarbovenop twee grote scheppen van het cheesecakemengsel.

Leg een paar partjes mandarijn er boven op en verkruimel er nog een kruidnootje over.

En… klaar!

Hoe simpel was dat? En lekker!!

Smakelijk, hé. 😉

Blogpost in prettige samenwerking met Campina.