Snickers… is er eigenlijk iemand die deze chocoladerepen niet lust?
En als je ze in een taart kan gebruiken, tja, dat kàn alleen maar een succes zijn!
Dit taartje is super makkelijk te maken en zal je kids doen watertanden! (niet alleen je kids trouwens…)
Best een dagje op voorhand maken trouwens zodat ze tijd heeft om op te stijven.
Wat heb je nodig?
1 rol bladerdeeg, 220 gr roomkaas (ik gebruikte Philadelphia Light), 200 ml slagroom, 2 eetlepels pindakaas, 2 eetlepels caramelsaus, 10 mini-snickers (in kleine stukjes gesneden), enkele pinda’s en blauwe besjes
Hoe ga je te werk?
Je blindbakt eerst voor ongeveer 15 à 20 minuutjes het bladerdeeg in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Zet opzij om af te koelen.
Dan klop je de slagroom op. Voeg de roomkaas, de pindakaas en de caramelsaus toe en mix alles goed door mekaar. Spatel er dan de in stukken gesneden mini-Snickers (8 stuks) doorheen en kieper het mengsel over je bladerdeeg.
Strijk glad met een mes en decoreer met nog wat pinda’s, snickers (2 stuks) en blauwe bessen.
Een nachtje laten opstijven in de koelkast en dan… smullen maar!
Ik ga nu naar de fitness dan… Ciao! 😉