Dit ontbijt receptje is inderdaad zo lekker als de naam doet vermoeden… 😉 en bovendien snel klaar!

Ideaal voor een luie zondagochtend dus. De kids kunnen bovendien makkelijk hierbij helpen. Instant gezelligheid!

Wat heb je nodig (ik maakte zes roosjes):

6 sneetjes rozijnenbrood (ja, dat van AH is mijn absolute favoriet!), 1 losgeklopt ei, een scheutje melk, een paar bessen (naar keuze, ik gebruikte bevroren bessen), een beetje Solo om de muffinvormpjes in te smeren, chocopasta, kaneelsuiker

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop het ei los met een scheutje melk. Halveer de (vierkante) sneetjes brood en leg de twee stukken achter elkaar (zorg voor een klein stukje overlap). Met een deegroller rol je de sneetjes een beetje platter. Haal ze kort door het eimengsel. Leg ze met de korte kant naar jou toe. Lepel onderaan een klein beetje chocopasta. Verdeel dan een paar bessen over de rest van het sneetje.

 

 

Start met oprollen aan de kant van de chocolade. Vet de bakvormpjes in en plaats de rolletjes in de vormpjes (de chocoladekant onderaan).

Bak ongeveer een tiental minuutjes.

Serveer onmiddellijk met wat kaneelsuiker en/of een flinke lepel Griekse yoghurt.

 

 

Man man… zo zalig dit, zeker als je aan het laatste hapje toe bent met de warme chocolade…

 

 

Life can be good. 😉