Deze EASY salade is écht heerlijk.

Fris, zout en zoet tegelijk.

Pérfect voor op je Paastafel bij de brunch of gewoonweg op eender welk moment op een zonovergoten terras.

Natuurlijk werk ik ook hier weer met de lekkere Honingtomaten van Looye.

Fan van!

Zin om te proeven?

Wat heb je nodig? (4 p.)

500 gr Honingtomaten, 200 gr groene asperges, 1 rode ui, 1 burrata, 2 eetlepels balsamico, 10 eetlepels olijfolie, sap van 1 limoen, peper en zout, za’atarkruiden, stukjes stokbrood voor er bij

Hoe ga je te werk?

Breng een pot met water aan de kook en blancheer de groene asperges kort.

Spoel ze met koud water, laat ze uitlekken en snij ze in twee.

Halveer de Honingtomaten, snij de rode ui in dunne ringetjes en meng die onder de tomaatjes.

Maak de dressing door de olijfolie te mengen met de balsamico en het limoensap. Kruid met peper en zout en giet over je salade.

Strooi er nu nog de groene asperges over, leg de burrata in het midden, kruid deze met wat za’ atar en… klaar!

Smakelijk!

Blogpost in fijne samenwerking met Looye en Osérieux.